24-ore.com
Publikohet videoklipi i Eneda Tarifës “Fairytale”
Publikohet videoklipi i këngës shqiptare “Përrallë” të Eneda Tarifës, e cila do të na përfaqësojë në “Eurosong 2016”. Videoklipi “Fairytale” vjen në gjuhën angleze dhe është realizuar me shumë mje…