24-ore.com
Madame Bovary, ose arti si mjet tradhtie ndaj femrës
Nga Jon LEKA Ajo shkaktoi shembjen e Trojës. Ajo nuk i rezistoi demonit-gjarpër, bloi me dhëmbë mollën e ndaluar dhe tradhtoi specien e arsyes me vulën e mëkatarit të përjetshëm. Ajo për shekuj ish…