24-ore.com
Studimi: Shkencëtarët zbulojnë se rreth 90% e ADN-së sonë nuk ka funksion
Më shumë se 90% e ADN-së njerëzore nuk bën asgjë vërtet të dobishme dhe zgjatja e madhe mund të mos jetë më shumë se bagazh biologjik i ndërtuar gjatë viteve të evolucionit, pretendojnë kërkuesit e…