24-ore.com
Guvernatori Sejko dje në Top Story për ekonominë, kreditë, krizën…
Si po ecën ekonomia? A do rriten kreditë? Si po menaxhohen financat publike? A po merr fund periudha e krizës? Për këto dhe të tjera pyetje, në Top Story e kësaj të hëne ishte i ftuar për herë të p…