24-ore.com
Dhjetë zbulime të pashpjegueshme nga lashtësia
Shkencëtarët kanë gjetur hashash, kokainë dhe duhan tek nëntë mumie egjiptiane. Duhani në fakt vije nga ‘Bota e Re’, zbuluar 200 vjet pas varrosjes së mumieve. 10. Çeliku nga Damasku Shpata nga Dam…