24-ore.com
Vdes shkrimtari dhe semiologu i famshëm Umberto Eco
Vdes në moshën 84-vjeçare, shkrimtari i famshëm italian Umberto Eco. Ai u nda nga jeta në orën 22.30 të mbrëmjes së djeshme, në banesën e tij. Bota humb një nga zërat më të rëndësishëm të kulturës …