24-ore.com
Një aplikacion të tregon ngjashmërinë me qenin
Ngjajmë me një labrador apo një aski siberian? Apo një pekinez? Për ta marrë vesh mjafton të ngarkosh një foto në një aplikacion apo faqe interneti dhe të lexosh përgjigjen. Ideja është e skuadrës …