24-ore.com
Një akademik gjithnjë në udhëtim
“Mbylli sytë dhe eja me mua/ Ma jep dorën, do të jetë shumë mirë/ Mos ki frikë…/ndihu e lirë, gjithçka do të shkojë mirë…”. Këto vargje të Phil Collins do t’i shkonin fotos së dy fëmijëve vendosur …