24-ore.com
Reportazh/Në fortesën e bardhë të Antipatreas
A thua të jetë bardhësia e venitur dhe e rreshkur e kalldrëmit…?!!! Nga FLORA NIKOLLA Në fakt ty…, të mbetet vetëm të kundrosh…, kur kapërcen një portë të madhe e gjitha në gur në Berat. Sepse…