24-ore.com
Viola Isufaj: Si i ka frymëzuar Kadare shkrimtarët francezë
Shtëpia Botuese UET-Press dhe Qendra e Studimeve Letrare “Kadare” sapo kanë botuar librin “Kadare në letrat e sotme franceze”, të studiueses Viola Isufaj. Ky studim sjell shembujt se si letërsia e …