24-ore.com
Basha: Rama kërkon vetëm të përfitojë nga pushteti
Lulzim Basha, duke folur në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Demokratike ditën e mërkurë, deklaroi se “kontrabanda e duhanit dhe e naftës ka patur dhe ka bekimin e Edi Ramës”, i cili, sipa…