24-ore.com
“Shkundje” në Twitter
Ndryshime në drejtimin e rrjetit social Twitter, pas problemeve me rritjen e numrit të përdoruesve dhe pakënaqësive të investitorëve. Pas thashethemeve të minutës së fundit, Jack Dorsey, administra…