24-ore.com
Miliona vende pune të kërcënuara nga industria 4.0?
Bota e punës ndodhet para një shndërrimi gjigand: makinat dhe objektet flasin me njëri-tjetrin dhe futen në rrjetin e fabrikave inteligjente. Po njeriu, ku mbetet? Në forumin ekonomik në Davos u bë…