24-ore.com
“Mini-iPhone” prezantohet në mars
“Mini-iPhone apo telefoni i shumëpërfolur i Apple pritet që të prezantohet në mars të këtij viti dhe do të quhet “5se”. Aktualisht besohet se emri i koduar i këtij telefoni është “N69”, por siguris…