24-ore.com
Bateritë me litium tani punojnë nën zero gradë
Bateritë me litium, të zakonshme në përdorimin e smartphone, tablet apo makina elektrike, tashmë mund të punojnë dhe në temperatura të ulëta. Falë shtesës së një ‘flete’ nikeli, dhe me një shpenzim…