24-ore.com
Komorowski i kërkon NATO-s një riforcim të mbrojtjes kolektive në Evropën Lindore
Presidenti polak, Bronislaw Komorowski u shpreh sot për një riforcim të mbrojtjes kolektive nga NATO në kufijtë lindore të Aleancës, në kuadër të krizës mes Rusisë dhe Ukrainës. “NATO duhet të rikt…