24-ore.com
Ditët e shpresës së madhe
Nga Vangjel Tavo Data 31 tetor e vitit 1991 mbetet një datë e shënuar në jetën time. Së bashku me disa shokë të mirë, me zemrat plot me dëshirën për të ndryshuar vendin dhe për t’i shërbyer rinisë …