24-ore.com
Kire Naumov: Maqedonia rob i sigurt i borxhit
Maqedonia hyn në robërinë e sigurt të borxhit dhe për atë qeveria e re do të duhet të stabilizojë borxhin dhe të zvogëlojë deficitin, tha Zëvendës Ministri i Financave, Kire Naumov në emisionin “10…