24-ore.com
Salca që lufton migrenën
Të tilla janë: -Farat e linit (në sajë të vetive anti-inflamatore) -Peshku i pasur me omega 3 (salmoni dhe sardelet) -Kafja (nëse e ekzagjeroni mund të veprojë për të kundërtën) -Speci i kuq djegës…