24-ore.com
Romanca e Puçinit rikthehet në TKOB
“La Boheme”, opera e Puçinit, këtë fundjavë në skenën e Teatrit të Operës dhe Baletit “La boheme” do të ngjitet në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit në datat 22 dhe 24 dhjetor, ora 19.00. Hist…