24-ore.com
Gazetari ofendon rëndë kryeministrin Gruevski
Gazetari Sashe Ivanovski-Politiko ka ofenduar rëndë kryeministrin Gruevski me një postim në Facebook në lidhje me përmendoret dhe figurat kombëtare. Gruevski për përmendoret tha ‘një shtet duhet të…