24-ore.com
Sulmi në Kaliforni, policia qëllon për vdekje dy të dyshuar
Autoritetet në Kaliforni dhe FBI kanë hedhur më shumë dritë mbi atë që po quhet si masakra e Kalifornisë në qendrën mjekësore për persona me aftësi të kufizuara në Sam Bernandino ku 14 persona kanë…