24-ore.com
Publikohet roboti më seksi në botë
Quhet Geminoid F dhe është prezantuar në Panairin Botëror të Robotëve në Pekin këtë javë. Geminoid F ka fituar mjaft fansa aq sa e përshkruajnë si “roboti më seksi në botë”. Androidi është i aftë t…