24-ore.com
Qyteterimi yne merr fund ne Dhjetor 2016… (sipas profeteve)
Nostradamus parashikon një luftë të III botërore ku do të shkatërrohen ShBA, Rusia, Kina, Irani, Koreja e Veriut dhe qytetërimi merr fund në 21 Dhjetor 2016. Nostradamus Lufta e III-të Botërore Le …