24-ore.com
Ne djall politika!!
Samite, konferenca, mbledhje dhe takime pa fund ne emer te medemek paqes!! Kane deshtuar te gjithe! Nuk ka me qetesi ne shtepite tona. Na u hiqni nga ekranet me deklaratat per paqen. Ju vetem e &#8…