24-ore.com
Cameron në mbledhjen e Cobra, edhe Britania shton masat e sigurisë
Sulmet teroriste të Parisit po ndiqen me shqetësim edhe në Londër ku kryeministri Cameron duke shprehur shokun, solidaritetin me dhimbjen dhe tragjedinë e ndodhur deklaroi se “Britania do bëjë çfar…