24-ore.com
Bezha, ngjyra e çdo stine
Ka një arsye pse ngjyra bezhë (apo camel, siç njihet në botën e modës është shenja që menjëherë të çon në një pallto klasi, e cila duket edhe shumë e shtrenjtë. Diçka rreth kësaj ngjyre klasike dhe…