24-ore.com
Palltot që kanë zgjedhur të mbajnë të famshmit
Gjëja më e mirë për sezonin? Një pallto. Ju mund të vishni diçka super të thjeshtë, i hidhni pallton dhe në një çast dukeni e mahnitshme. Kjo është vërtetuar me profesionalizëm nga të famshmit më p…