24-ore.com
Qeveria sillet si OJQ, Maqedonia në test
Rëndësia e Marrëveshjes së Përzhinos tashmë nuk është vetëm dialog i thjeshtë mes opozitës dhe pozitës, por paraqet një test për shtetin dhe mundësi që Maqedonia të tregojë gatishmëri për proceset …