24-ore.com
10 shprehje frymëzuese nga nobelistja Nadine Gordimer, e ndarë së fundmi nga jeta
Ndahet nga jeta Nadine Gordimer, fituesja e çmimit të parë “Nobel” për letërsinë në Afrikën e Jugut. Një firmë ligjore që përfaqëson vajzën dhe djalin e shkrimtares deklaroi se 90-vjeçarja u nda q…