24-ore.com
PS-LSI dhe sëpata e autokratit
Në vitin 1991, në një nga librat e tij, Noam Chomsky, filozofi dhe komentatori famshëm politik amerikan, është përpjekur të argumentojë rrezikshmërinë shumë më të madhe të autokratizmit krahasuar …