24-ore.com
Librat e rinj
Darien Levani Dopiogjashta Botimet: “Pegi” Çmimi: 700 lekë Bardhyl Nini, një ish-polic dhe tashmë detektiv privat gjendet rastësisht i ngatërruar në një histori të rrezikshme korrupsioni. Ai gjende…