24-ore.com
Pranga kreut të ujësjellësit në Elbasan për korrupsion dhe shpërdorim detyre
Me urdhër të Prokurorisë së Elbasanit, gjykata ka vendosur masën e sigurisë “arrest në burg” për shtetasin Altin Cenolli, drejtor i Ujësjellës-Kanalizime në Elbasan, i akuzuar për veprat penale të …