24-ore.com
SHBA “liberalizon” vizat për një pjesë të qytetarëve të Kosovës
Ambasada amerikanë në Kosovë, ka njoftuar se qytetarët e Kosovës që kanë një vizë B1/B2, C, D, C1/D, I, F, M apo J (Ende të vlefshme, apo të skaduar, jo më largë se 36 muaj) dhe që kanë kryer proce…