24-ore.com
Merkel: Për 60-vjetorin? Dua shëndet dhe çka më lumturon
Më 17 korrik kancelarja gjermane, Anglea Merkel feston 60-vjetorin e lindjes. Por, çfarë kërkon zonja e lindur dhe e arsimuar në ish-Republikën Demokratike Gjermane? ”Kërkoj të jem mirë me shëndet …