24-ore.com
Atdheun nuk mund ta duash i vetëm
Nga Ilir Yzeiri Pavarësisht asaj që jetojmë ne çdo ditë këtu në fshatin ballkanik, bota jashtë nesh duket sikur lëviz me një shpejtësi tjetër dhe në qendër të saj, është përsëri realiteti që e mbyt…