24-ore.com
Horoskopi për datën 1 shtator 2015
Dashi Ditë e favorshme për kontakte biznesi dhe për të lidhur kontrata të reja. Është mirë nëse arrini të komunikoni me persona të afërm të familjes, të cilët i dinë shqetësimet dhe problemet tuaja…