24-ore.com
Ministria e Jashtme thërret ambasadorin e Maqedonisë
Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë njofton se ka thirrur sot në takim ambasadorin e Republikës së Maqedonisë në Tiranë për t’i shprehur keqardhjen dhe pakënaqësinë për moskupt…