24-ore.com
Printimi i ilaçit të parë 3D i hap rrugën mjekësisë inovative
Ndërsa arkitektët po printojnë shtëpi të vogla plastike, stilistët e fustaneve të formave të çuditshme dhe kompanitë e ushqimit hamburgerë revolucionarë, duket se përpara nesh shtrihet një e ardhme…