24-ore.com
Zaev nuk i përgjigjet ftesës së gjykatës si i pandehur
Udhëheqësi i opozitës maqedonase, Zoran Zaev, nuk është paraqitur të mërkurën në Gjykatën e Shkupit, ku duhej të përgjigjej si i akuzuar për veprën penale “spiunim” dhe “prishje të rendit kushtetue…