24-ore.com
Basha nuk mund të bjerë poshtë Krosit
Nga Arben Manaj Lexova me trishtim dhe pezmatim një deklaratë të ish-numrit dy të Bashkisë së Tiranës, Enno Bozdo, që i vetëbindur ose i bindur nga të tjerët apo nga tradita jodinjitoze, të deklaro…