24-ore.com
Ndryshoni fjalëkalimet, viruse të rrezikshme po qarkullojnë
Ndryshoni “fjalëkalimet” (password) – Virusi “Heartbleed” ka rrezikuar shumë sigurinë në internet. Shumë viruse të tjera qarkullojnë dhe të tjera injektohen vazhdimish…