24-ore.com
Tragjedia greke e gjermanes Merkel
MONIKA SHOSHORI STAFA Mbetet një princip fondamental i politikës së jashtme gjermane se bisedimet dhe vetëm ato janë mënyra më e mirë për t’i zgjidhur problemet diplomatike. Kjo ka qenë dhe diviza …