24-ore.com
Baku 2015, Gega rekord dhe medalje të artë, Smajlaj medalje argjendi
Kuqezinjtë kanë arritur para dy ditesh rezultatet mjaft të mira në lojërat e Olimpike Europiane “Baku 2015”, Atletja Luiza Gega ka thyer rekord në garën e 1500 metrave dhe ka fituar medalje të arg…