24-ore.com
Dhjetë mijë hapa në ditë, rregulli për një zemër të shëndetshme
Nëse keni probleme me shëndetin e zemrës, atëherë ju këshillohet që të bëni dhjetë mijë hapa në ditë. Një studim i fundit ka demonstruar se kjo shifër përmirëson qarkullimin e gjakut dhe mirëfunksi…