24-ore.com
Turku Cakir do të arbitrojë gjysmëfinalen Holandë-Argjentinë
Cuneyt Cakir, arbitër turk do të gjykojë ndeshjen e gjysmëfinales, e vlefshme për kupën e botës Brazil 2014, midis Holandës dhe Argjentinës më 9 korrik, njoftoi agjencia zyrtare turke e lajmeve, A…