24-ore.com
Librat e rinj
Milan Kundera “Identiteti” Shqipëroi: Mira Meksi Botimet: “Dituria” Ndodh në disa situata, për një çast, të mos njohim personin që kemi pranë, kur identiteti i tjetrit befas fshihet si me dorë dhe …