24-ore.com
BSH: Gati plani për trajtimin e kredimarrëseve të këqij më të mëdhenj
Banka e Shqipërisë pohon se ka marrë një iniciativë për të analizuar dhe hartuar plane rimëkëmbjeje dhe zgjidhjeje për kredimarrësit më të mëdhenj të sistemit, në vështirësi shlyerjeje dhe të ekspo…