24-ore.com
Eksperimenti i fshehtë i Facebook
Shkencëtarët dhe ekipet kërkimore që punojnë në rrjetin social Facebook kanë shndërruar përdoruesit në ‘kavie laboratori’ për të studiuar nëse postimet që bëhen nga rrethi i shokëve dhe shfaqet në …