24-ore.com
Ministri Gjiknuri: Nxisim investitorët norvegjezë të vijnë në Shqipëri
Ministri i Energjisë dhe Industrisë Z.Damian Gjiknuri priti në takim një delegacion të kryesuar nga ambasadori i Norvegjisë z. Jan Braathu, në përbërje të të cilit ishin përfaqësues nga grupi INTP…